مجله اینترنتی ندا آنلاین:
- نعنای خشک شده نیم قاشق غذاخوری
- دوغ نصف پیمانه
- عرق زنجبیل بیست و یک قاشق غذاخوری
- نمک به اندازه نیاز
- آبلیمو دو قاشق غذاخوری
- خربزه شیرین دو کیلو و دویست گرم

1. برای تهیه این غذا باید خربزه هایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند. اگر حرفه ای باشید از بوی خربزه می توانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین هست. اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بی مزه می شود. از گرمک یا طالبی هم می توانید استفاده کنید زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامینA هستند.
2. خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید. آنها را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند. سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را بچشید و اگر دوست داشتید می توانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.
3. مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید. این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.