مجله اینترنتی ندا آنلاین:
مواد اولیه:
- گوشت 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی 2 عدد
- کدو سبز متوسط 2 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
2- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
3- در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید، کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید، روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید (نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد).
4- پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید (پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید)، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید.
نکته ها:
در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید، همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.